0733.535.115 Ofertare / 0771.612.412 Verificari
Suntem la un telefon distanta pentru o oferta de pret

Verificare / Revizie Instalatie gaz

verificare_-_revizie_instalatie_gaz_poza_1
verificare_-_revizie_instalatie_gaz_poza_2
verificare_-_revizie_instalatie_gaz_poza_3

Trimite documentele necesare la adresa de e-mail: verificare@e-constructinstal.ro sau pe whatsapp la numarul de telefon 0771.020.761.

SERVICIU

PRET

VERIFICARE LA 2 ANI PERSOANA FIZICA 120 RON
VERIFICARE LA 2 ANI PERSOANA JURIDICA 150 RON
REVIZIE LA 10 ANI PERSOANA FIZICA 250 RON
REVIZIE LA 10 ANI PERSOANA JURIDICA 300 RON

Documente necesare pentru verificarea/revizia intalatiei de gaze:

  • Proiect tehnic instalație gaze: Documentație tehnică ce a stat la baza execuției instalației de utilizare (plan imobil/ schema izometrica/ memoriu tehnic).
  • Notificarea primită de la Furnizorul de gaze naturale: Notificare prin care vă anunță că urmează să expire termenul de verificare a instalației de gaze naturale.
  • Verificarea periodică ISCIR a centralei termice, ce se efectuează la intervale de 2 ani: Document prin care să rezulte efectuarea în termen a verificarii tehnice periodice de către operatori economici autorizați ISCIR (daca este cazul).
  • Factura gaze naturale: Factura emisă de furnizor, indiferent de luna pentru care a fost emisă.

ATENTIE!

In conformitate cu Informarea din 11.12.2018 emisa de ANRE, pe partile comune ale imobilului (scara blocului) este necesar sa existe instalate DETECTOARE DE GAZE cu Electrovalva care sa actioneze asupra COLOANEI COMUNE DE GAZE.
In cazul in care dispozitivele de siguranta NU sunt montate, puteti lua legatura cu unul dintre tehnicienii nostri in vederea obtinerii unei solutii potrivite pentru dumneavoastra.